Meteen naar de inhoud

Stoelmassage bij bedrijven

Een massagevorm die door kleding heen gegeven wordt terwijl je op een speciaal daartoe ontwikkelde massagestoel zit. Daardoor is stoelmassage ideaal voor bedrijven. Stoelmassage zorgt voor een betere doorbloeding waardoor je je fitter gaat voelen en je concentratievermogen verbetert. Dat is belangrijk. Nog belangrijker vind ik dat stoelmassage zorgt voor een beter lichaamsbewustzijn. Daardoor ga je je grenzen eerder herkennen. Je kunt dan passende maatregelen nemen of andere keuzes maken. Ik kan vroegtijdig overbelasting signaleren en hierop anticiperen. Hierdoor voorkomt stoelmassage dat kleine ongemakken erger worden en helpt het verzuim op het werk tegen te gaan. Bovendien kan stoelmassage opgenomen worden in een Arboplan, wat het voor werkgevers fiscaal aantrekkelijk maakt.
Ook bij eenmalige bedrijfsevenementen kan stoelmassage een leuke aanvulling zijn. Benieuwd geworden?  Overtuig jezelf en bel me voor een offerte of een proefmassage.

Deze bedrijven gingen je al voor:

De Zorggroep, Medireva, TechData Eindhoven, Groene Kruis/VGZ, APK-dag defensie, gemeente Roermond, Autismepunt Eindhoven, Arbo Unie Eindhoven, Octrooibureau EP&C  Rijswijk, Luxlight platdakramen Westerhoven, M2support, Human Capital Care Den Bosch en Human Capital Care Eindhoven, GIMD/Reinier van Arkel, Brandweer Hollands Midden, Infoland Veldhoven, Catharinaziekenhuis Eindhoven,

Stoelmassageteam de Kempen

In de Kempen zorgen we voor elkaar. Ook als ondernemers. Daar staat onze streek om bekend. Als Brabander woon ik al bijna mijn halve leven in de Kempen. Vanwege het werk verhuisden we in 1993 naar Bergeijk, waar onze kinderen werden geboren. En inmiddels wonen we alweer zo'n 17 jaar in het kleinere Westerhoven.

Voor mijn stoelmassage-opdrachten kom ik dan ook graag bij bedrijven in de Kempen. Ik heb inmiddels een netwerk van collega's, die mij zonodig kunnen bijstaan. Met ons stoelmassage-team de Kempen zijn wij dé lokale partner voor alle stoelmassages -activiteiten bij bedrijven en op evenementen in de Kempen.

Meer weten? Neem even contact op en ik kom graag bij je langs voor een koffie.