Meteen naar de inhoud

De meeste mensen hebben geen behoefte aan coaching of therapie, maar wel aan een massage. Want massage brengt je via het lichaam tot ontspanning, balans, en herstel.

Deep tissue  

Ik maak ondermeer gebruik van de zogenoemde "deep-tissue-massage". Dat is een diepe, krachtige massagetechniek van de diepere bindweefsel-lagen waarbij ik bijna geen olie gebruik. Door de langzame, diepe technieken met veel aandacht voor de spanning in het verbindende weefsel in het lichaam, geeft dit ruimte en een vrijer bewegen. Zo vloeit stress en spanning weg en kan er ook mentaal weer ruimte ontstaan. Dankbare klachten zijn gespannen nek-schouder, muis-arm (cans), frozen shoulder, maar ook stressgerelateerde klachten die een emotionele oorzaak hebben.

De massage is bedoeld voor iedereen die er  open voor staat*. Een nieuwsgierige houding naar deze massagevorm is het enige dat echt nodig is. Ik gebruik deep-tissue-massage vooral bij mensen die veel hoofd- en denkwerk verrichten. Daarnaast bij allerhande stress-gerelateerde spier-en gewrichtsklachten.

*Mag niet gegeven worden bij auto-immuunziekten die het bindweefsel treffen.

Ontspanningsmassage

Een lichtere massagevorm, die aandacht geeft aan het totale lichaam. Hierbij wordt olie gebruikt. Onderga een ontspanningsmassage eens per maand en voel hoe je vitaliteit toeneemt.

Sportmassage

Een meestal wat stevigere, dynamische massage, gericht op preventie van sportletsels. Maar ook op herstel van blessures en ter ontspanning bij een hoge spierspanning. Ook hierbij gebruik ik massage-olie en soms aanvullend wat magnesium sportolie of f.i.t. sportbalsem.

Stoelmassage

Een massagevorm die door kleding heen gegeven wordt terwijl je op een speciaal daartoe ontwikkelde massagestoel zit. Daardoor is stoelmassage ideaal voor bedrijven. Stoel massage zorgt voor een betere doorbloeding waardoor je je fitter gaat voelen en je concentratievermogen verbetert. Ook kan ik vroegtijdig overbelasting signaleren en hierop anticiperen. Hierdoor voorkomt stoelmassage dat kleine ongemakken erger worden en helpt het verzuim op het werk tegen te gaan. Bovendien kan stoelmassage opgenomen worden in een Arboplan, wat het voor werkgevers fiscaal aantrekkelijk maakt.
Maar ook bij eenmalige bedrijfsevenementen kan stoelmassage een leuke aanvulling zijn. Benieuwd geworden?  Overtuig jezelf en bel me voor een vrijblijvende proefmassage bij jou op het werk.

Meer info, ook over het stoelmassage-team de Kempen, vindt je hier.