Coaching, in welke vorm dan ook.

"Coaching is die vorm van professionele begeleiding waarbij de coach als gelijkwaardig partner de klant ondersteunt bij het behalen van zelf gekozen doelen."

Als de omgeving je irriteert of triggert... als je last van jezelf of van anderen of van je lijf gaat krijgen... als je gezondheid, relaties, werk of tijdsbesteding teveel spanning en frustratie gaan oproepen.... dan wordt het tijd.

Tijd om signalen serieus te gaan nemen. Tijd om er iets aan te gaan doen. Vroeg of laat kom je er achter dat er een grens bereikt is. Dat dit niet is wat je wilt of wat je voor ogen had. Dat je energie weglekt. Vaak is dat ook het moment dat je klachten gaat krijgen.

Door stil te (durven) staan bij jezelf en bij wat er binnenin jezelf zoal gaande is, kun je er de vinger op gaan leggen. Vanuit het inzicht dat dan ontstaat kun je -bewust- andere keuzes gaan maken en een eerste stap zetten. Die kan bestaan uit het voor jezelf gaan schrijven of tekenen, en daarmee reflecteren op wat er al dan niet gebeurt in jezelf en buiten jezelf.

Soms is lichaamsbeweging of massage een goede eerste stap  om een overbelast brein of een emotionele disbalans te herstellen.

Door balans tussen inspanning en ontspanning in lichaam èn geest, herstellen je zenuwstelsel en je hormoonstelsel zich weer. Daardoor kun je beter luisteren naar je lichaam, naar je geest, en naar je gevoel. Je drijfveren worden weer helder. Je "weet" weer wat je echt wilt, en wat je te doen staat. Vandaaruit kun je nieuwe doelen gaan stellen, bakens gaan verzetten en lijnen gaan uitzetten.

Green Cicerone beschikt over:

  • Ruim 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg, zowel regulier als alternatief
  • Expertise in fysiotherapie, manuele therapie, acupunctuur, bioresonantie, poliklinische revalidatie, mental coaching, training en supervisie, psycho-sociale therapie, massage en running-therapie.